miércoles, 16 de febrero de 2011

Suau sessió a l'estadi del Queens Park Rangers

Pep Guadiola, tècnic del Barcelona, va portar als seus jugadors fins l'estadi del Queens Park Rangers (QPR) de Londres per realitzar mitja d'hora d'escalfament de cara al partit d'aquesta nit davant l'Arsenal i evitar que els seus pupils passessin tot el dia a l'hotel.

Entrenar en el estadio del QPR, de Segunda, "era una opción sin confirmar" cuando el equipo llegó ayer, martes, a Inglaterra, y que finalmente convenció al entrenador azulgrana, explicaron a Efe fuentes del Barcelona. Entrenar a l'estadi del QPR, de Segona, "era una opció sense confirmar" quan l'equip va arribar ahir, dimarts, a Anglaterra, i que finalment va convèncer a l'entrenador blaugrana, van explicar a Efe fonts del Barcelona.

"Casi no ha sido un entrenamiento, ha sido algo muy liviano para no tenerlos todo el tiempo en el hotel", indicó uno de los portavoces de la entidad en su visita a Londres con motivo de la ida de los octavos de final de la Liga de Campeones. "Gairebé no ha estat un entrenament, ha estat una cosa molt lleuger per no tenir-los tot el temps a l'hotel", va indicar un dels portaveus de l'entitat en la seva visita a Londres amb motiu de l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Los diecinueve jugadores que viajaron ayer a la capital británica para la cita con el Arsenal esta noche en el Emirates estiraron y participaron en unos rondos durante una sesión similar a la que suele organizar Guardiola en las mañanas de los días de partido en el Nou Camp. Els dinou jugadors que van viatjar ahir a la capital britànica per a la cita amb l'Arsenal aquesta nit a l'Emirates estirar i van participar en uns rondos durant una sessió similar a la que sol organitzar Guardiola en els matins dels dies de partit al Nou Camp.

Aunque el entrenamiento fue a puerta cerradas, algunos de los casi 3.000 aficionados del Barcelona que volaron a Londres para estar en el encuentro de esta noche se pasearon esta mañana por las inmediaciones del estadio del QPR, situado en el oeste de la ciudad. Encara que l'entrenament va ser a porta tancades, alguns dels gairebé 3.000 aficionats del Barcelona que van volar a Londres per estar en la trobada d'aquesta nit es van passejar aquest matí pels voltants de l'estadi del QPR, situat a l'oest de la ciutat.

Además, algunos directivos y miembros del club inglés, líder en estos momentos en la tabla de Segunda, permanecieron dentro de las instalaciones para observar de cerca a los jugadores del Barcelona. A més, alguns directius i membres del club anglès, líder en aquests moments a la taula de Segona, van romandre dins de les instal.lacions per observar de prop els jugadors del Barcelona.

Tras la breve sesión de ejercicios matinales, que les sirvió fundamentalmente para "estirar y relajar los músculos" antes del gran duelo, la plantilla comerá en el hotel donde se aloja, en el centro de la ciudad y descansará allí hasta que el autobús los conduzca directamente al moderno escenario del Emirates esta tarde. Després de la breu sessió d'exercicis matinals, que els va servir fonamentalment per a "estirar i relaxar els músculs" abans del gran duel, la plantilla dinarà a l'hotel on s'allotja, al centre de la ciutat i descansarà allà fins que l'autobús els condueixi directament al modern escenari del Emirates aquesta tarda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario